Hier ligt mijn expertise en ervaring.

Benieuwd naar wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Als beleidsadviseur cultuur, programmamanager, projectleider of fondsenwerver. Nadruk op ideeën en creativiteit. Gespecialiseerd in conceptontwikkeling, business development, capacity building en financieringsstrategieën (eigen inkomsten, fondsenwerving en sponsoring). Inzetbaar als freelance adviseur, aanjager, ontwikkelaar, coördinator, programmamaker, fondsenwerver en tekstschrijver. Kortom uw Cultuurmakelaar in de regio Noord-Holland. 

Klanten en collega’s typeren mij als zelfstandig, betrouwbaar en initiatiefrijk. Ik ben zowel analytisch sterk als bedreven in de uitvoering. Ik kom snel tot de essentie, zet mijn creativiteit in voor het bedenken van nieuwe concepten en het schrijven van wervende plannen. Ik voel me betrokken bij mijn klanten en zet me dan ook 100% in om de gewenste resultaten te bereiken. Marketing & Communicatie (waaronder publiciteit, vormgeving & webdesign) maakt onderdeel uit van mijn diensten wanneer deze passen binnen de opdracht.

65%

Business Development

75%

Capacity Building

95%

Projectmanagement

85%

Financieringsstrategieën

Beleid en strategie0%

Publiciteit0%

Fondsenwerving & sponsoring0%

Conceptontwikkeling0%

Programmamanagement0%

Marketing & Communicatie0%

Opdrachtgevers (o.a.): Gemeente Alkmaar, Rabobank Alkmaar, Artiance Centrum voor de Kunsten, Fonds voor Cultuur Participatie, Bibliotheek Kennemerwaard, Filmhuis Alkmaar en 500JaarGrote Kerk.
Oprichter van cultuurpodium Stadsstrand De Kade (in 2018 door Ondernemend Alkmaar uitgeroepen tot Beste Horeca Onderneming)
Oprichter van Stichting KUUB (Festival KUUB – amateurkunstfestival)
Oprichter van Stichting Talent And Dreams, vestiging Alkmaar
Intermediair Jeugdfonds Sport & Cultuur